Pravno obvestilo

Vsebine spletnega mesta Krajevne skupnosti Volče so informativnega značaja, zato ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku povzročena kot posledica uporabe ali neuporabe informacij spletnega mesta.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Uporaba besedil, gradiv in fotografij, objavljenih na spletnem mestu, je dovoljena le z navedbo avtorja in vira. V kolikor avtor oz. vir ni naveden, se navede Krajevno skupnost Volče.

Krajevna skupnost Volče se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta in zbrane podatke uporabila izključno za namen, za katerega jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.

PIŠKOTKI

Lokalni

trije lokalni piškotki shranjujejo nastavitve strani za posameznega obiskovalca.

Veljavnost je en dan. Piškotek s ključem _ga velja dve leti.

Third partx piškotki
#    Ime                    Namen                    URL
1     Google Analytics     Analytics             http://www.google-analytics.com/analytics.js
2     Google Analytics     Analytics             http://www.google-analytics.com/r/collect?v=1&_v=j37&aip=...
3     CSS Bootstrap         Poenotenje podobe     http://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.2/js/bootstr...

Oznake: 
krajevna skupnost